De ce INOX-COMPANY ?

„INOX-COMPANY” SRL este o companie cu o echipă de profesionali în domeniul proiectării și executării construcțiilor din oțel inoxidabil. Vă oferim consultație calitativă, montare de echipe de instalatori bine instruiți și executarea în termenii stabiliți.

Specialiștii firmei noastre sunt atenți la detalii și mereu gata să te ajute, ei oferindu-ți ori de cîte ori ai nevoie atît consultanța tehnică de specialitate, cît și diverse soluții și idei de amenajare interioară ori exterioară a locuinței dumneavoastră.

Un loc aparte în oferta firmei noastre ocupă balustradele din inox, acestea fiind comercializate într-o gamă variată de modele, ce se potrivesc diferitelor stiluri arhitecturale.

O balustradă din inox realizată de profesioniștii firmei noastre va schimba cu siguranță arhitectura locuintei tale, careia îi va imprima un plus de personalitate și bun gust.

logo_mare

SERVICII OFERITE

PROIECTARE

După acceptarea ofertei echipa noastră de profesioniști execută proiectul individual pentru fiecare client în parte, cu mare atenție la detalii.

PRODUCȚIE

După etapa de proiectare urmează cea de producție unde se folosesc cele mai inovative materiale de calitate superioară.

INSTALARE

După etapa de producere urmează cea de instalare a construcției care v-a fi executată calitativ de oameni profesioniști în domeniu și în cei mai restrânși termeni posibil

Call Now Button